Om os

Corpax er et firma – med speciale indenfor ultralydsrens.

Nettets eksperter i rensning af emner med ultralyd, v.h.a. en ultralydsrenser

Har du brug for udstyr til ultralydsrensning, er du kommet det rette sted hen.

Vi fører en bred vifte af kvalitets ultralydsrensere i vort sortiment, som vil kunne opfylde stort set alles behov. Vi forhandler ultralydsrenser til hjemmebrug, ultralydsrenser til hobby brug, ultralydsrenser til værksteds brug, ultralydsrenser til industri brug, ultralydsrenser til medicinsk brug.

Kort sagt, en ultralydsrenser til ethvert formål fra private til professionel industri hvor man har behov for ultralydsrens. Køb din ultralydsrenser her hos corpax.dk, så er du sikker på et godt produkt til en god pris.

Ultralydsrensere har længe været kendt til professionel brug på  laboratorier, hos tandlæger, på dental laboratorier, i medicinal industrien, i produktionsvirksomheder, hos frisører, på mekaniske værksteder, af dykkere, af optikere, af tatovører m.fl., hvor man ikke har skelet til den tidligere høje pris på udstyret, det gode er at  et utroligt nyttigt apparat som en ultralydsrenser nu kan erhverves til en overkommelig pris. Vi kan tilbyde en Corpax ultralydsrenser af højt teknisk kvalitet til en rimelig pris.

Som firma støtter vi miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning

    Corpax

Engdraget 74
2500 Valby
CVR: 17653474

Telefon: 70 23 68 68
Email: info@corpax.dk

Telefon tider

Mandag – Fredag
08:00-17:00

Ultralydsrensning – effektiv og uhyre skånsom rensningsmetode

Rensning med ultralyd i et ultralydskar kan bruges på utroligt mange områder. Eksempelvis til rensning af briller, smykker, mekaniske emner, karburatorer, filtre, mønter osv. osv. Ultralydsrensning i et ultralydskar er godt til emner der er sarte, skrøbelige og / eller komplekse.

Rensevæsken er postevand / demineraliseret vand, tilsat et rensemiddel tilpasset opgaven. Her sælger vi SS-A100 og SS-D100. Ultralydsrensning overtager nu også mange konventionelle renseprocesser for at slippe af med forældede miljøskadelige løsninger. Tænk grønt, tænk ultralydsrens.

Ultralydsrensning hvordan virker det ?

For en forklaring på hvad ultralydsrensning er og virkemåde, klik på dette link: ultralydsrenser.dk/

Arbejdstilsynets vejledning omkring ultralyd.

Se hvad Arbejdstilsynet skriver i deres AT-vejledning omkring brug af ultralyd, klik på dette link: Arbejdstisynet – brug af ultralyd

Ultralydsrensning

Hvad bruges en ultralydsrenser til?

Privat / Hobby

Smykker, briller, mindre elektroniske og mekaniske dele. 

Semi proff

Emner fra værksteder, fodplejeklinikker, optikere og smykkeproducenter.

Industri

Bruges i laboratorier, medicinske og dentale klikker samt på større produktions anlæg.